• 25 marzec 2016 11:55
  •  / 

ZAPYTANIA OFERTOWE / INFORMACJA O WYNIKU POSTĘPOWANIA OFERTOWEGO

ZAPYTANIA OFERTOWE /
INFORMACJA O WYNIKU
POSTĘPOWANIA OFERTOWEGO

Nowy Sącz 25.03.2016
aktualizacja - informacje o wyniku postępowania ofertowego: Nowy Sącz 21.04.2016
 
Firma Huzar z związku z planowaniem inwestycji "Budowa budynku produkcyjno-magazynowego służącego do bieżącej działalności operacyjnej zakładu" ogłasza przetarg oraz publikuje informacje o wyniku postępowania ofertowego dotyczącego przetargu na:
 
1. Przygotowanie biznesplanu
 

(link do szczegółów zapytania ofertowego w formacie PDF)

21 kwietnia 2016 (link do wyników postępowania w formacie PDF) 

2. Budowa budynku produkcyjno-magazynowego służącego do bieżącej działalności operacyjnej zakładu. W załączeniu przedmiar robót. Pełna dokumentacja projektowa oraz geotechniczne warunki posadowienia obiektu do wglądu w siedzibie inwestora.
 

(link do szczegółów zapytania ofertowego w PDF)

21 kwietnia 2016 (link do wyników postępowania w formacie PDF) 

Przedmiar robót BUDOWA BUDYNKU PRODUKCYJNO-MAGAZYNOWEGO PRODUKCJISOKÓW OWOCOWYCH WRAZ Z INFRASTRUKTURĄ TECHNICZNĄ

(link do szczegółów zapytania ofertowego w PDF)

3. Dozownicę do rozlewu miodu pszczelego w opakowania szklane (słoje) o pojemności 200 – 1000 ml

(link do szczegółów zapytania ofertowego w PDF)

21 kwietnia 2016 (link do wyników postępowania w formacie PDF)

4. Linię do rozlewu miodu pszczelego w opakowania z tworzywa sztucznego o pojemności 20 – 50 ml z dogrzewanym zamknięciem „platynką” z tworzywa sztucznego lub folii aluminiowej. Średnica opakowań 50 mm, wysokość zmienna w zakresie 15 – 45 mm. Wymagana minimalna wydajność 3000 szt./h. Wykonanie kwasoodporne.


(link do szczegółów zapytania ofertowego w PDF)

21 kwietnia 2016 (link do wyników postępowania w formacie PDF)

5. Linię do rozlewu miodu pszczelego w opakowania z tworzywa sztucznego – płaskie butelki, kubki kształtu cylindrycznego z wciskanym zamknięciem. Średnica kubków 50 – 100 mm. Wielkość dozy 50 – 500 ml. Wymagana wydajność ok 2000 szt/h. Wykonanie kwasoodporne.


(link do szczegółów zapytania ofertowego w PDF)

21 kwietnia 2016 (link do wyników postępowania w formacie PDF)

6. Linię technologiczną do przygotowania miodu pszczelego o wydajności 4 t/h, wykonanie stal nierdzewna.


(link do szczegółów zapytania ofertowego w PDF)

21 kwietnia 2016 (link do wyników postępowania w formacie PDF)

7. Urządzenie do suchego czyszczenia opakowań szklanych (słoje).


(link do szczegółów zapytania ofertowego w PDF)

21 kwietnia 2016 (link do wyników postępowania w formacie PDF)

8. Układ odzysku ciepła z procesów chłodzenia w zakładzie przetwórstwa spożywczego


(link do szczegółów zapytania ofertowego w PDF)

21 kwietnia 2016 (link do wyników postępowania w formacie PDF)

9. Saszetkarkę pionowa do konfekcjonowania miodu pszczelego.


(link do szczegółów zapytania ofertowego w PDF)

21 kwietnia 2016 (link do wyników postępowania w formacie PDF)

10. Pakowaczkę opakowań w folię termokurczliwą z tunelem obkurczającym


(link do szczegółów zapytania ofertowego w PDF)

21 kwietnia 2016 (link do wyników postępowania w formacie PDF)

11..Wykonanie projektu budowlanego i wykonawczego wraz z pełnieniem nadzoru autorskiego dla inwestycji pt.: Budowa budynku produkcyjno-magazynowego służącego do bieżącej działalności operacyjnej zakładu.


(link do szczegółów zapytania ofertowego w PDF)

21 kwietnia 2016 (link do wyników postępowania w formacie PDF)

12. Zakręcarka słoi Twist Off z podajnikiem wieczek

(link do szczegółów zapytania ofertowego w PDF)

21 kwietnia 2016 (link do wyników postępowania w formacie PDF)




Komentarze

Sprawdź też

Pszczoły jednoznacznie kojarzą się nam ze złotym płynem. Wiemy już wszystko o dobroczynnych właściwościach miodu, jednak pszczoły to nie tylko miód, ale również wosk, pyłek a także mleczko. Czy te produkty uboczne wytwarzania miodu mają jakieś wartości dla człowieka? Owszem! I to ogromne. Wosk...
Cosplay – tworzenie strojów postaci z gier, filmów, książek i komiksów, ubieranie ich, i odgrywanie wybranej postaci. Dziedzina sztuki bardzo młoda w Polsce, aczkolwiek zbierająca coraz większe grono fanów. Niezwykle widowiskowa, wymagająca ogromnej ilości najróżniejszych umiejętności manualnych...
Z bułką tartą, z masłem albo po prostu z solą, fasolka szparagowa to standard polskiej kuchni. Co powiecie na jej wyjątkową, lekko słodką i ciut bardziej chrupiącą wariację? Czego będziemy potrzebować? 450 gram świeżej, obranej, zielonej fasolki 1 czerwona papryka 2 łyżki masła ¼ szklanki wody ¼...
ZOBACZ WIĘCEJ